RIM - Musik, naturfoto och bussar

Alla inlägg den 25 september 2009

Av Robert - 25 september 2009 21:17

Ja, det utrycket brukar jag använda mig av så här på fredagarna och speciellt på fredagseftermiddagarna. Men för att det ska bli möjligt måste en ganska kort men lite jobbig skoldag klaras av först, men annars så har den här fredagen varit lugn i förhållandevis med veckans andra dagar. Det blev först på dagen småföretagande där vi i klassen blev informerade av vad som komma skall, att det inte långt kvar tills vi ska ut på APU (arbetsplats utbildning) som tar vid efter höstlovet och det var det tänkt att vi ska göra egna val av de arbetsplatser som finns här omkring. Och det var ett företag som inte fanns med på listan och det var Coop Extra i Nacksta och om den inte finns med på den listan så är det tänkt att man ska själv ta kontakt med företaget och i så fall få reda på om man får göra sin APU där. Men jag är lugn inför det eftersom jag känner chefen som jobbar där, och så gjorde jag bra ifrån mig när jag sommarjobbade där. Men om det inte blir så finns det såklart andra alternativ som är minst lika bra. Efter det blev det klassråd där jag är sekreterare, men det klassrådet blev rätt kort, så jag och min klass kunde gå ner tidigt ock käka lunch.


Sedan var det dags för Svenska C som jag är ganska bra på och då var det tänkt att vi skulle öva inför sluttalet som vi ska ha om en dryg vecka. och det var inget långt övningstal som jag gjorde, bara 2 minuter långt ungefär.

Men sedan var det dags för att säga TGIF (thank god it´s friday) på riktigt och jag hade planerat vad jag skulle göra på den här fredagseftermiddagen nämligen åka ut till Birsta, där SVT hade tänkt befinna sig idag mellan 12-16. Och där kunde man träffa människorna som jobbar med Mittnytt och även en av rapports programledare Anna Flemming, och deet var just hon som var den första person som jag kom i kontakt med, och sedan snackade jag med dom andra programledarna som var Anna Beiron, Hans Lindblom och Mittnytts chef Anna Olsson-Werkström. Senare kom även en till programmledare som igentligen inte skulle vara där men ändå kom, och det var Erik Nyberg som lett det regionala talkshow-programmet Eftersnack. Och det var riktigt roligt att träffa dom alla, och bl a kunde man lämna synpunkter och skriva en lapp om vad dom borde bli bättre på och vad som är bäst med programmet och lite till.

Jag själv hade några frågor som jag fick svar på och när jag frågade om man kunde göra ett studiebesök så skulle det gå utan några större problem. Hans Lindblom sa till mig att jag kunde slå en pling nästa fredag vid två-tiden för att få komma till Tv-huset på en rundtur. Men jag kommer att ta med mig min kamera och sedan kommer jag att lägga upp lite bilder här på bloggen.


Men nu vill jag fredagsmysa och surfa lite på datorn och jag kan påminna er om att omröstningen för fototävlingen är igång och rösta kan man göra på www.mimafoto.se och när man är där klickar man sig vidare till fototävlingen och mitt bidrag är alternativ 4. Missa inte det.


Nu är det äntligen helg.

Hej så länge ;)

Presentation


Hej och välkommen till en bussförares blogg.
Det var under 2012 som jag antog utmaningen att plugga till bussförare vid Liljaskolan i västerbottniska Vännäs, tre mil utanför Umeå. Jobbar idag inom lokaltrafiken i Sundsvall

Länkar

Fråga mig

0 besvarade frågor

Besöksstatistik

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7
8 9 10 11 12 13
14 15 16 17
18
19
20
21 22 23 24 25 26
27
28
29
30
<<< September 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards