RIM - Musik, naturfoto och bussar

Alla inlägg den 24 september 2009

Av Robert - 24 september 2009 20:00

Ja, det var det, och vad kan jag säga om hur det gick. Jämfört med förra gången jag hade prov så blev det inte aulan idag, det visade sig att den var bokad nästan hela dagen, så det blev prov i klassrummet istället. Men det gick bar ändå och det som kan vara skillnaden är att i klassrummet har betydligt obekvämare stolar men att det är mer benutrymme, det är trångt när man sitter där i aulan vilket kan förbättras om man bara monterar om stolarna.  Då tror jag att det kan bli bra. Men annars så siktar jag högt gällande proven, jag försöker skriva mycket på frågorna och då tror jag att det kan bli bra resultat.


Men det har inte bara varit detta utan en hel del, bl a företagsekonomi. Men den lektionen gick fort att göra. Men sen blev det lite jobbigt, och då tänker jag på att det var dags för bowlingträning och då brukar farsan komma och hämta mig, trodde jag. För jag satt hemma och väntade på att mobilen skulle ringa och att han skulle be mig att gå ut och ställa mig vid vägkanten, men den ringde inte så när det var nästan tio minuter tills jag skulle börja försökte jag ringa honom men jag fick inget svar. Så då frågade jag Monika om han hade tagit motorcykeln till jobbet och det hade han, och när jag visste vad det skulle innebära blev jags skitstressad och jag bokstavligt kastade mig över moppen och körde iväg och jag var medveten om att en färd till Birsta skulle ta mer än tio minuter så tänkte jag att jag mste göra något drastiskt, så jag körde till Birsta genom att ta Klökanvägen efter att jag kört på Timmervägen, och jag var medveten om att man inte ska köra där för att dom som bor där störs sig på att det är för mycket trafik som brukar köra där, men jag tänkte att enb liten moppe inte skulle skada och att det var dessutom ett nödläge.


Klökanvägen är lite dåligt skött och krokig som in i bomben, men det gick bra ändå för det var ingen som körde där just då. Och jag kom dit exakt klockan 5. Och jag var såklart förbannad på pappa och han sa till mig att han hade tänkt säga det men glömt att göra det. Men jag måste säga att jag hade ilskan kvar inom mig och första serien lyckades jag åstadkomma en hel del strikes, men sen när serien var nästan slut så hade jag inga aggretioner kvar och då började det gå lite sämre.


Men annars så har det inte varit några större problem idag och imorgon är det fredag äntligen, och nu är det snart dags för mina favoritprogram på SVT, nämligen Mitt i naturen och Plus.

Nu måste jag sätta mig framför TVn.

Cya ;)

Presentation


Hej och välkommen till en bussförares blogg.
Det var under 2012 som jag antog utmaningen att plugga till bussförare vid Liljaskolan i västerbottniska Vännäs, tre mil utanför Umeå. Jobbar idag inom lokaltrafiken i Sundsvall

Länkar

Fråga mig

0 besvarade frågor

Besöksstatistik

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7
8 9 10 11 12 13
14 15 16 17
18
19
20
21 22 23 24 25 26
27
28
29
30
<<< September 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards