RIM - Musik, naturfoto och bussar

Alla inlägg den 27 juni 2010

Av Robert - 27 juni 2010 23:34

Följde med morsan och Janne till finfina Skatan. Vädret var verkligen på min sida idag, och då är det gött å höra att det kommer att komma en värmebölja, alltså en lång period med varmt och förhoppningsvis soligt väder, flera dagar i rad, det kanske stämmer, men om dom observationerna är sanna skulle den så kallade värmeböljan sitta fint. Man får minnen av den vinter som vi hade med mycket kyla och snö. Nu är det Juni, och efter den vintern är vi värda en varm och solig sommar. Kan berätta att nu är det klart vad jag kommer att göra senare i veckan. För då åker jag ner söderut igen. Först till Strängnäs, och dagen efter åker jag iväg med farmor och farfar till Sveriges semesterö Gotland. och jag kommer tillbringa en vecka där, det sitter banne mig  inte fel eller vad säger ni? 

  

  

Man kan säga att det inte blir nån lång vistelse, för senare i Juli äre dags för årets sommarjobb, som är på Coop i Nacksta, för tredje året i rad.


Senare idag kom pappa hem, och då käkade vi  middag på Playa Primo här i stan. En mycket gott ställe, käkade en calzone som var helt outstanding. 

Imorgon kommer jag att få förmodligen nya skor, ska till ortopedtekniska då. Får se hur detta blir.


Nu till dagens humorklassiker, som är en parodi på det omtyckta SVT-programmet bland bil-älskare, ja, se själva.

Presentation


Hej och välkommen till en bussförares blogg.
Det var under 2012 som jag antog utmaningen att plugga till bussförare vid Liljaskolan i västerbottniska Vännäs, tre mil utanför Umeå. Jobbar idag inom lokaltrafiken i Sundsvall

Länkar

Fråga mig

0 besvarade frågor

Besöksstatistik

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16 17 18 19 20
21 22 23
24
25
26 27
28 29
30
<<< Juni 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards