RIM - Musik, naturfoto och bussar

Alla inlägg den 19 juni 2010

Av Robert - 19 juni 2010 22:28

Just idag har det varit mycket grejer, saker som ska till grovsoprummet, möbler som ska monteras ner och flyttas. Just idag skulle en bäddsoffa in till syrrans rum nere hos mamma (där jag så småningom kommer att bo). Och efteråt såg det rätt trevligt ut. Ett skrivbord fick vi ta bort från rummet och även en gammal ful garderob. Garderoben var lite knepig att få ut, men när den var ute ur huset var det bara att kånka upp den till grovsoporna. Sedan var det enkelt att få in den, det var bara att välta den, så gick den i bitar. En likadan garderob ska ut i grovsoprummet imorgon också, och jag tror vi kommer att göra på samma sätt där också. 


Fast syrrans rum är inte helt klart, hon ska få min lite större och snyggare garderob inne hos sig medans jag kommer att få en ny. Och hur ser det då ut i det rum jag senare kommer att husera i? Här kommer en liten lägesrapport från det.

 

Rätt stökigt är det men det kommer att se bättre ut senare. Och det är det vita skåpet som ska hivas i ut i grovsoporna. Mer bilder kommer längre fram.

Men för att återgå till syrran fick sin soffa till slut, ni ska veta att det var bökigt och farsan hjälpte som sagt till med detta. Det stora problemet var att få ut soff-åbäket ur rummet, och sedan in i hennes rum. Men vi lyckades till slut, genom att ta isär den lite grann. Men det var bökigt, det var det.


Nu över till en annan farsa, en tennisfarsa, döm själv.


Presentation


Hej och välkommen till en bussförares blogg.
Det var under 2012 som jag antog utmaningen att plugga till bussförare vid Liljaskolan i västerbottniska Vännäs, tre mil utanför Umeå. Jobbar idag inom lokaltrafiken i Sundsvall

Länkar

Fråga mig

0 besvarade frågor

Besöksstatistik

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16 17 18 19 20
21 22 23
24
25
26 27
28 29
30
<<< Juni 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards