RIM - Musik, naturfoto och bussar

Alla inlägg den 31 maj 2010

Av Robert - 31 maj 2010 22:15

Ni har nog säkert märkt en sak, att vädret börjar gå mot rätt håll. Under hela dagen idag har det varit helt molnfritt, solen har helt bekymmerslöst lyst upp hela stan. Och vad passade bättre än att åka till närmaste affär och köpa sig en redig glass som man sedan stoppar i sig hemma på baksidan. Och jodå, glassen smakade bra, och vädret fortsatte med att göra sitt bästa att värma våra frostbitna själar. Slår vad om att det kommer att bli en bra sommar som vi alla längtat efter.


Men bara för att solen och värmen var här, betydde det inte att man var fri från skolarbete. Under Info & Layout jobbade jag allt vad jag kunde, för det är en riktigt stor uppgift som jag har att göra med, och inte blev jag färdig med den heller. Fast man har en lektion till på onsdag och då är jag nog klar med den uppgiften och också med den kursen. Men jag försökte jobba ihop allt som fanns.


Imorgon blir det inte så mycket skolarbete, bara en lektion. men jag ska även besöka Hedbergska dit handelsprogrammet ska flytta till hösten. klasserna ska göra samma sak men dom ska göra det den 9:e, och då är jag inte ens i stan. Så man får en privat visning där kan man säga. Där efter ska jag hjälpa morfar med en gräsklippare som ska fraktas till morsan, sen blir det dagens sista lektion.

Och det är också imorgon som jag ska slå till på en pryl som jag har längat efter länge, nämligen en sk "porta" (en pryl som man kan spela in musik på), så kan jag äntligen få spela in mina egna kompositioner. Här kommer förresten en bild på den.


Nu till dagens humorklassiker, och den här gången ska vi träffa Pål som har köpt en badboll, och det finns mycket man kan göra med en badboll, titta bara.

Presentation


Hej och välkommen till en bussförares blogg.
Det var under 2012 som jag antog utmaningen att plugga till bussförare vid Liljaskolan i västerbottniska Vännäs, tre mil utanför Umeå. Jobbar idag inom lokaltrafiken i Sundsvall

Länkar

Fråga mig

0 besvarade frågor

Besöksstatistik

Kalender

Ti On To Fr
          1
2
3 4 5 6
7
8
9
10 11
12
13
14
15
16
17 18 19 20 21
22
23
24
25 26 27 28
29
30
31
<<< Maj 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards