RIM - Musik, naturfoto och bussar

Alla inlägg den 3 maj 2010

Av Robert - 3 maj 2010 22:30

Nu har farsan åkt till det nya jobbet i Enköping, och jag försöker förbereda mig mentalt inför vad som komma skall. Känner på mig att det kommer att bli en del omställningar inför det, flytt till mamma och andra förändringar. Men när de kommer till flytt så kommer det att dröja en litet tag till. Men jag kan glädja mig åt att han kommer hem till Sundsvall till helgen.


Idag har jag undanstökat ett prov och en redovisning på min affärspresentation. När vi i klassen hade gjort våra redovisningar, blev dom direkt betygssatta, och sen fick var och en av oss ett betygssamtal med våran lärare, när det var min tur stod mungiporna på henne upp. Hon gav mig bara bra kritik, och betyget var det högsta. Jag gjorde allting rätt enligt hon.


Men det har även dykt upp en del orosmoln den senaste tiden, det gäller mitt förhållande med min flickvän. Jag tror det var under slutet av förra månaden som jag fick en annan syn på henne. Jag känner inte igen henne, de känns om att hon har blivit mentalt förändrad än när vi hade precis träffats. Så nu är jag väldigt tveksam till om vårt förhållande kommer att fortsätta. Naturligtvis kan jag känna att hon riktigt tycker om mig (kramar mig hårt vissa gånger), men om man ska vara ett fungerande par, så måste båda två känna att man har tycke för varandra, så är det bara. Man kan bara inte leva i en lögn, det är det värsta som finns. Och vissa gånger känns det som att allt jag gör blir fel, att det jag gör när vi är tillsammans, gör att hon inte blir nöjd. 

Så jag ser tveksamt på framtiden när det kommer till det ämnet.


Men nu tänker jag sluta prata om det, nu blir det lite humor i form av dagens humorklassiker.

 

Presentation


Hej och välkommen till en bussförares blogg.
Det var under 2012 som jag antog utmaningen att plugga till bussförare vid Liljaskolan i västerbottniska Vännäs, tre mil utanför Umeå. Jobbar idag inom lokaltrafiken i Sundsvall

Länkar

Fråga mig

0 besvarade frågor

Besöksstatistik

Kalender

Ti On To Fr
          1
2
3 4 5 6
7
8
9
10 11
12
13
14
15
16
17 18 19 20 21
22
23
24
25 26 27 28
29
30
31
<<< Maj 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards