RIM - Musik, naturfoto och bussar

Alla inlägg den 18 maj 2010

Av Robert - 18 maj 2010 22:30

Det börjar märkas att år 2 börjar gå mot sitt slut, nu är det helt plötsligt bråttom med att hinna med prov och andra uppgifter. Under två veckor ska två prov vara gjorda. Sitter med en pappersbunt som jag ska läsa på. Det ena provet har jag om en vecka, det är rätt mycket som ska bankas in i skallen. Ett annat prov är också på tur, i bild. Och då är det en massa konstiga ord som har att göra med bild. Till exempel vad betyder kroki, symmetri, stilleben, kitsch och patina. En hel del massa svåra ord är det. 

Men innan jag fick den här bunten att läsa på, så var det lite annat som jag fick reda på. Innan hade jag gjort ett prov i projekt och företagande, och det började med att var och en av oss fick gå in i ett separat rum. Det första som mötte mig var en glad min på vår lärare. Han frågade "hur tror du det gick?", och jag som inte brukar ha så stora förväntningar svarade "VG". Sen visade han mig pappren. Till min förvåning, hade jag lyckats samla ihop 45 poäng av 50 möjliga, lika med MVG, en total överraskning. Senare berättade han att det finns lite uppgifter som ännu inte är färdigställt, så slutbetyget får vänta.


Vi fick sluta tidigare idag för efter den lektionen, blev det inga fler. Så dagen började tidigt och slutade tidigt, kl 14 faktiskt. Och eftersom det var så fint väder kunde jag inte motstå att ta en tur med moppen. Fast regnet hänger i luften, men än så länge har det inte dykt upp varken regn eller åska, det är säsong för det. 


Men det som det alltid är säsong på är gamla roliga humorklipp, här kommer dagens humorklassiker, av och med Galenskaparna.

Presentation


Hej och välkommen till en bussförares blogg.
Det var under 2012 som jag antog utmaningen att plugga till bussförare vid Liljaskolan i västerbottniska Vännäs, tre mil utanför Umeå. Jobbar idag inom lokaltrafiken i Sundsvall

Länkar

Fråga mig

0 besvarade frågor

Besöksstatistik

Kalender

Ti On To Fr
          1
2
3 4 5 6
7
8
9
10 11
12
13
14
15
16
17 18 19 20 21
22
23
24
25 26 27 28
29
30
31
<<< Maj 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards