RIM - Musik, naturfoto och bussar

Alla inlägg den 25 maj 2010

Av Robert - 25 maj 2010 16:30

Där har ni orsaken till att bloggen inte blev uppdaterad igår, hade plugg som gick före den här gången. Och det var till ett prov som jag hade idag. Och förmodligen är dettta prov också 2:ans sista innan det är dags att koppla av. Men det var också lite annat skoj, ett slutbetyg fick jag från Projekt och företagande, och det blev fasen i mig MVG, vilket jag inte alls hade räknat med.

  

I måndags var det lite jobb, på Info & Layouten fick jag ryckas in som hjälp åt vår lärare, jag är nästan helt klar med den kursen, så nog kunde jag allt hjälpa kompisarna, och visst var jag till hjälp, det var jag. Man kan säga att jag var en extralärare åt dom. Jag börjar kunna nästan allt.


Imorgon är vi i klassen lediga från allt som har med skolan att göra, alla lektioner är inställda, för att studenterna kommer att lägga beslag på lärarna. Så vi får hugga in på torsdag istället, och då är det ytterliggare en kurs som ska avslutas, nämligen Retorik. Fy fasen vad kul jag har haft under dom lektionerna, jag valde rätt helt enkelt. Så det känns lite vemodigt att avsluta den. 


Men det ska bli skönt med lite ledigt imorgon, det behövs. Och eftersom vi är lediga hade våran klass gå ut ikväll, men till vilket ställe, det håller jag hemligt.


Nu till dagens humorklassiker, och den här gången ska vi stifta bekantskap med Allan Ollonkullen och hans sexskola.

Presentation


Hej och välkommen till en bussförares blogg.
Det var under 2012 som jag antog utmaningen att plugga till bussförare vid Liljaskolan i västerbottniska Vännäs, tre mil utanför Umeå. Jobbar idag inom lokaltrafiken i Sundsvall

Länkar

Fråga mig

0 besvarade frågor

Besöksstatistik

Kalender

Ti On To Fr
          1
2
3 4 5 6
7
8
9
10 11
12
13
14
15
16
17 18 19 20 21
22
23
24
25 26 27 28
29
30
31
<<< Maj 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards