RIM - Musik, naturfoto och bussar

Alla inlägg den 27 maj 2010

Av Robert - 27 maj 2010 21:30

Morgonen började kanske inte så bra, det visade sig att naturkunskapen som var morgonens första lektion, var endast för dom som hade restprov kvar. Så jag fick helt enkelt vända på klacken och åka hem igen. Väl tillbaka på skolan igen väntade jag på nästa lektion, men blev den bättre? Nej, faktiskt inte, där fick vi som inte hade nåt arbete kvar, gå iväg. Å i och med det började en lång håltimme på två timmar, ticka ner. En seg väntan som jag tillbringade nere i en av skolans datasalar. Tre kvart innan nästa lektion skulle börja, gick jag där ifrån och träffade på några kompisar.

  

Mariefred


Men jag kom iväg innan nästa lektion skulle börja (som var retorik), och man kan säga att den lektionen blev en riktig lektion. Några hade tal som skulle genomföras, men jag hade gjort mina, så jag fick vara presentatör för en talare, men det tycker jag ändå är roligt. Roligare blev det i slutet då det var det nerviga betygssamtalet. Jag hade mitt betygssamtal näst sist av alla. Och då fick jag det trevliga och eftertraktade betyget MVG som slutbetyg, fast jag blev inte helt utan anmärkningar, fick veta att under ett tal, blev det för mycket fakta, som handlade om Gotland. och att om man har för mycket fakta, blir talet tunt och det riskerar i sin tur att trötta ut åhörarna. Får tänka på det nästa gång jag har tal att inte göra det misstaget. 

Men jag kunde ändå gå därifrån med ett leende på läpparna, trots att regnet öste ner (just nu håller det på att avta men det har inte slutat än och klockan är strax efter nio på kvällen).


Nu återstår dagens humorklassiker, och den här gången blir det lite mer skruvat från Galenskaparna och sketchen "Inte bara glögg".

Presentation


Hej och välkommen till en bussförares blogg.
Det var under 2012 som jag antog utmaningen att plugga till bussförare vid Liljaskolan i västerbottniska Vännäs, tre mil utanför Umeå. Jobbar idag inom lokaltrafiken i Sundsvall

Länkar

Fråga mig

0 besvarade frågor

Besöksstatistik

Kalender

Ti On To Fr
          1
2
3 4 5 6
7
8
9
10 11
12
13
14
15
16
17 18 19 20 21
22
23
24
25 26 27 28
29
30
31
<<< Maj 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards