RIM - Musik, naturfoto och bussar

Alla inlägg den 11 maj 2010

Av Robert - 11 maj 2010 22:15

Känns som det är nästan helg fast det är bara tisdag, jag går bara i skolan imorgon sen är man ledig resten av veckan. Och under helgen bär det av till Strängnäs, där Pappa och Monica ska gifta sig, fast inte i själva Strängnäs, utan en bit därifrån (lovar att ta med mig kameran). Och under den här kvällen har jag nästan lärt mig att knyta en slipsknut. Och därför vill jag tacka mina kompisar på retoriken, där en av dom demonstrerade hur man gör en sådan. Hade en ovanligt rolig retorik-lektion på morgonen. En skulle visa hur man bäst borstar tänderna. Åh gud va vi skrattade, så roligt har vi nog aldrig haft. Hon som gjorde själva demonstrationen behövde nån hon kunde göra det på (hon kunde heller inte hålla sig för skratt), roligt var det i alla fall.


Senare på dagen var det dags för trafikskolan, och det gick ganska bra med den. Nästa har jag redan klockan åtta imorgon bitti. Sen blir det en lång väntan på nästa, som inte är förrän den 21 juni. Trafikskolan är så fullbokad så det är inte sant, hoppas att det blir återbud under vissa dagar.


Och nu till dagens humorklassiker, och som jag sade tidigare om det här med slipsar så vet nog allt Percy Nilegård hur man gör en slipsknut, men att sedan se till att den ser bra ut, det har han nog inte varit bra på (man ser tydligt att det ligger en stor vit fläck mitt på den). Men det han ska göra är att visa hur man väljer tunnelbanelinje i Stockholm, och vad dom olika färgerna betyder.

 

Presentation


Hej och välkommen till en bussförares blogg.
Det var under 2012 som jag antog utmaningen att plugga till bussförare vid Liljaskolan i västerbottniska Vännäs, tre mil utanför Umeå. Jobbar idag inom lokaltrafiken i Sundsvall

Länkar

Fråga mig

0 besvarade frågor

Besöksstatistik

Kalender

Ti On To Fr
          1
2
3 4 5 6
7
8
9
10 11
12
13
14
15
16
17 18 19 20 21
22
23
24
25 26 27 28
29
30
31
<<< Maj 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards