RIM - Musik, naturfoto och bussar

Alla inlägg den 25 april 2010

Av Robert - 25 april 2010 18:26

Så här första dagen efter att man har gjort det, att fylla nitton eller bli ett år äldre, känns det väldigt ovant. Så har det varit i nästan hela mitt liv. Man får tänka efter om det är nån unge som både undrar hur lång man är (en väldigt vanlig fråga jag får av barn) och hur gammal man är. Då får man säga att man är nitton och inte arton, men det är inget problem, än så länge. 

Och vad gjorde jag igår då? det första var att jag fick lite fritid, och eftersom det var otroligt fint väder, tänkte jag ta en moppetur, en ganska lång en. Och det var under den turen som jag tänkte köpa lite öl inför kvällen, jag valde mellan en Heineken och en tjeckisk Staropramen, för det var trots allt klassfest senare. 


Senare på eftermiddagen skulle pappa iväg på nåt med nån kompis, och typiskt nog var han inte hemma på kvällen när jag fyllde 18 heller. Men ikväll skulle det bli annat, då skulle jag ut, och inte vara hemma. 

Innan det var dags att gå till klassfesten, blev det en fet pizza på Vera i Granloholm. Sen kände jag mig taggad för party. 

Jag kommer hem för att parkera moppen. Då ringer han som arrangerade festen. "När kommer du Robban?" sa han, jag sa att jag var på väg och skulle vara på plats inom en kvart, trots att det inte var långt borta. Jag kunde misstänka att alla mina vänner redan var där, vilket dom var, när jag väl kom dit. Men i alla fall kom jag dit, och det som mötte mig när jag kom innanför dörren, var en total tystnad. Jag gick vidare in i vardagsrummet som det var mörkt i. När jag kom in i rummet satt alla i sofforna där, och började sjunga "Ja må han leva". En total överraskning enligt mig. 

Det blev en del gott å dricka, jag hade med mig cider som jag tycker om, men också dom öl som jag köpte tidigare under dagen. Jag stannade ända tills klockan var nästan två, och kom i säng vid halv tre. 


Så jag vill tacka dom på festen, ni gjorde verkligen min dag, som jag sent kommer att glömma. 

Väder


Idag har det varit betydligt lugnare, och det har varit lite födelsedagsfika, som älsklingen var med på. Och jag fick dessutom lite pressenter, lite fika blev det igår också. 


Jag hade som sagt en toppenhelg, hade skitkul inte minst igår kväll. Måste göra om det.


Nu till dagens humorklassiker, hej svejs ;)

Presentation


Hej och välkommen till en bussförares blogg.
Det var under 2012 som jag antog utmaningen att plugga till bussförare vid Liljaskolan i västerbottniska Vännäs, tre mil utanför Umeå. Jobbar idag inom lokaltrafiken i Sundsvall

Länkar

Fråga mig

0 besvarade frågor

Besöksstatistik

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2
3
4
5
6 7 8
9
10
11
12 13
14
15
16
17
18
19
20 21 22 23
24
25
26
27
28 29
30
<<< April 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards