RIM - Musik, naturfoto och bussar

Alla inlägg den 6 april 2010

Av Robert - 6 april 2010 14:05

Jag tror att det är så, för igår såg jag förhoppningsvis dom sista snöflingorna komma från skyn. Det var i och för sig blötsnö men ändå, det kom en hel del att det till slut stannade kvar på asfalten. Inge bra, för när det hade slutat kändes det som att det var åter januari. Men jag får hoppas att yr.no har rätt,för det kommer att vara några dagar med nederbörd, men det blir mest som regn, temperaturen kommer att ligga mellan 5-10 plusgarder. 10-dygnsprognosen kommer här, eller som dom kallar det, langtidsvarsel.

Men idag kommer det vara mest mulet, som tur är inge mer snö. För moppe-säsongen känns åter igen långt borta. Och appropå det, transsportstyrelsen hade beslutat i fjol att ett nytt moppe-körkort skulle man ta innan man kan ge sig ut i trafiken. Och jag var och ansökte om det för en tid sen, och imorse kom en avi från postterminalen här i Sundsvall. Så när jag har den i handen, moppen är försäkrad och att det är lite mildare väder är det bara att ge sig ut å köra.


Och jag fick även veta att farsan har skrivit in mig på körskolan, för det här med körkort för personbil ska jag också ta. Jag har varit ute och övningskört med farsan i över ett år nu. Och nu äre som sagt klart, jag kommer att gå min första körlektion till mötes i morgon. Det känns verkligen spännande för min del, men också lite skönt att jag äntligen ska få komma igång. Det som jag har märkt på skolan är att mina jämnåriga kompisar har tagit körkort, en efter en. 


Men det händer imorgon, och medans ni väntar på hur det har gått så varför inte lysna på lite go rock från 1985, den här gången är det Brian Adams och låten "Run to You".


Vi hörs.


Presentation


Hej och välkommen till en bussförares blogg.
Det var under 2012 som jag antog utmaningen att plugga till bussförare vid Liljaskolan i västerbottniska Vännäs, tre mil utanför Umeå. Jobbar idag inom lokaltrafiken i Sundsvall

Länkar

Fråga mig

0 besvarade frågor

Besöksstatistik

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2
3
4
5
6 7 8
9
10
11
12 13
14
15
16
17
18
19
20 21 22 23
24
25
26
27
28 29
30
<<< April 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards