RIM - Musik, naturfoto och bussar

Alla inlägg den 8 april 2010

Av Robert - 8 april 2010 23:45

Då var det torsdag igen och lovet som jag tycker är jättehärligt börjar tyvärr lida mot sitt slut, men lärarna på skolan säger att tiden efter påsklovet går rätt fort och sedan är det sommarlov, får se om det stämmer. Men annars så har regnet fallit idag över stan. Var är du vårsol och varför finns du inte när man som bäst behöver dig? Ingen aning men nånstans ovanför dom tjocka gråa molnen finns solen, det är bara när vår vän högtrycket kommer som man får se dig, och ett sådant kommer faktiskt in över oss lagom till helgen, men att det fortsätter när skolan har börjat igen. Hm, kunde det inte ha kommit tidigare, då skulle nog alla bli glada. Men vi får nog hålla ut ett tag till. 

Men trots att regnet har fallit lite grann har jag ändå varit ute för andra dagen i radoch kört lite moppe, fortfarande lite kallt är det men efter ett tag så känner man inte den mera. Men det känns mycket skönare om det är en värmande vårsol, aja, den kommer så småning om. Förresten här kommer väderprognosen från yr.no.

Men det som jag och älsklingen har gjort idag var att vi var på jakt efter en present som vi tänker ge bort till en kompis till oss båda som har flyttat in i en egen lägenhet och som därför kommer att ha en liten inflyttningsfest, och vi hittade några trevliga saker som vi fick lite idéer ifrån. Och allt fick vi ifrån Åhléns, man behöver inte gå till avancerade butiker för att hitta bra flyttpresenter. Tur för oss, vi hade inte räknat med att gå långt till "Rummet" som är en sådan speciell butik som riktar sig design och inredning. Och eftersom det är design som finns där lär det vara höga priser på prylarna som finns där. Men vi slog till på det som vi tyckte var passande och med lite tips från dom som jobbade där, så vi vill tacka Åhléns kunniga personal som hjälpte oss med det. 


Nu återstår det bara för mig att önska en trevlig fortsättning


Ha det gott ;) 

Presentation


Hej och välkommen till en bussförares blogg.
Det var under 2012 som jag antog utmaningen att plugga till bussförare vid Liljaskolan i västerbottniska Vännäs, tre mil utanför Umeå. Jobbar idag inom lokaltrafiken i Sundsvall

Länkar

Fråga mig

0 besvarade frågor

Besöksstatistik

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2
3
4
5
6 7 8
9
10
11
12 13
14
15
16
17
18
19
20 21 22 23
24
25
26
27
28 29
30
<<< April 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards