RIM - Musik, naturfoto och bussar

Alla inlägg den 12 april 2010

Av Robert - 12 april 2010 22:47

Det är säkert inte många som missat att solen har lyst hela dagen, hur härligt som helst för alla soldyrkare där ute. Jag tycker att det är kanon att vi äntligen fått lite sol och värme över oss. Och då passade jag på att njuta lite extra av den. Men för det mesta har jag varit inomhus, skolan har kommit igång igen efter lovet, och jag får hoppas att det kommer att gå fort. Men det är en sak till som jag inte får glömma. Körskolan kallar på mig imorgon, min andra lektion. Tycker att det ska bli spännande och samtidigt lite nervöst, eftersom den här gången ska jag hålla på å backa, vilket inte alltid är det lättaste. Men det är bara att tänka positivt, vara lugn, inte hetsa upp sig och köra som vanligt.

Solen sken idag, till allas stora lycka och glädje, men frågan är hur länge det kommer att vara så här varmt och soligt. Ja till helgen kommer det tydligen bli mer svalare och ostadigare. Hoppas att dom har fel.

Solen ja, det kommer att bli samma väder imorgon också, det sa dom på TV ikväll. Men det jag tänker på först nu är hur länge det kommer att bli så här fint väder? Och mycket riktigt, till helgen ska det bli både kallare och ostadigare. Det kan man se på den här prognosen.

Prognosen förutspår att det kommer bli snöfall på söndag, men då kanske det mesta blir som blötsnö, för hur kan det komma ren snö när det är 5 plusgrader, knappast. Men prognoserna kommer att bli uppdaterade så till imorgon får ni en ny sådan. Men solen kommer att lysa från en nästan klarblå himmel imorgon, de är i alla fall säkert.


Och slutligen kan jag komma med passande låt, nu när det är så här soligt. Det är "Katrina ande the Waves" med "Walkin on Sunshine".


Enjoy


Presentation


Hej och välkommen till en bussförares blogg.
Det var under 2012 som jag antog utmaningen att plugga till bussförare vid Liljaskolan i västerbottniska Vännäs, tre mil utanför Umeå. Jobbar idag inom lokaltrafiken i Sundsvall

Länkar

Fråga mig

0 besvarade frågor

Besöksstatistik

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2
3
4
5
6 7 8
9
10
11
12 13
14
15
16
17
18
19
20 21 22 23
24
25
26
27
28 29
30
<<< April 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards