RIM - Musik, naturfoto och bussar

Alla inlägg den 20 april 2010

Av Robert - 20 april 2010 16:00

Det har varit strejk bland eleverna på skolan där jag går, nästan alla elever gick med, och det man skulle göra var att komma till skolan som vanligt och sen skita i lektionerna. Anledningen är att GA-skolan som ligger intill ska renoveras, och finns ett förslag där GA-eleverna kommer till Åkersvik (skolan) och handlesprogrammet där jag går, får flytta till Hedbergska intill, som är mycket större. Och det är just flytten till Hedbergska som vi inte vill vara med på. Vi vill att vi ska få vara kvar på Åkersvik, för att det är en så bra skola. Vi tycker att dom som ligger bakom besluten tar det praktiska framför vår vilja.

Åkersvik 


"Vi vill inte flytta från Åkersvik!!!!" löd budskapet. Alla elever gick ut i strejk för att visa vad dom ville.

Både ST och Dagbladet var här för att rapportera, här är det ST som är ute och intervjuar elever.


Jag hade bara en lektion idag på morgonen, men sen när man kom till Åkersvik var det bara att inte göra nånting. Jag vill såklart att vi ska få vara kvar, men om det skulle bli en flytt, kommer personalen göra det bästa av situationen har dom lovat.

Och det var mycket soligt och fint denna strejk-dag, undra hur det kommer att bli i fortsättningen? här är en väderprognos.

Under torsdagen kan det bli en del regn och låga temperaturer, följt av uppbrutet molntäcke på fredag.


Men imorgon så återgår allt till det normala, alltså ingen strejk imorgon. Frågan är om det blir någon effekt av det hela. Vi får hoppas på det bästa. Återstår bara att ST och Dagbladet har skrivit bra artiklar om detta.


Nu blir det "Snacka om nyheter"

Hej så länge

Presentation


Hej och välkommen till en bussförares blogg.
Det var under 2012 som jag antog utmaningen att plugga till bussförare vid Liljaskolan i västerbottniska Vännäs, tre mil utanför Umeå. Jobbar idag inom lokaltrafiken i Sundsvall

Länkar

Fråga mig

0 besvarade frågor

Besöksstatistik

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2
3
4
5
6 7 8
9
10
11
12 13
14
15
16
17
18
19
20 21 22 23
24
25
26
27
28 29
30
<<< April 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards