RIM - Musik, naturfoto och bussar

Alla inlägg den 17 april 2010

Av Robert - 17 april 2010 23:45

Igår var det som sagt fredag, och den började mycket tidigare än för mina kompisar. Jag hade nämligen ett utvecklingssamtal, och under det samtalet kollade jag, mamma och min mentor igenom lite papper. Och var var det för papper, jo bland annat mina tidigare slutebetyg på kurser som jag har avslutat, och på det andra hur mycket frånvaro jag hade. Jag kan säga att när man såg på dom, äre bara att tacka och bocka. 6 MVG:n bland annat, och nästan full närvaro på lektionerna. Så såg det ut bland annat. Men sen pratade vi igenom det som drabbat mig under mitt liv. Dåliga fötter som gör ont så in i bomben, en kronisk tarmsjukdom och lite till. Så man kan säga att i skolan har jag lyckats, men när det gäller kroppen har jag haft otur, riktig otur.

Men har man nåt som det går bra för, kan man kompensera detta, vilket jag tycker är bra. Jag gillar skolan mycket och tycker att den är jätterolig.

Men det som också kan vara roligt att titta på är vädret, så här får ni ytterliggare en prognos.

Och den här sträcker sig till den 26 april som ni säkert ser. Och nu när jag sitter och skriver detta, är det lördag, och imorse var det en del som fick lite snöfall, men där jag bor som är nära kusten blev det mest som regn, vilket är mycker bättre än snö så här års, så jag får hoppas att det antingen blir regn eller regnblandad snö.


Men nu fortsätter helgen, och lite humor ska jag bjuda på idag också, den här gången blir det Martin Soneby igen.


Mycket nöje

Presentation


Hej och välkommen till en bussförares blogg.
Det var under 2012 som jag antog utmaningen att plugga till bussförare vid Liljaskolan i västerbottniska Vännäs, tre mil utanför Umeå. Jobbar idag inom lokaltrafiken i Sundsvall

Länkar

Fråga mig

0 besvarade frågor

Besöksstatistik

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2
3
4
5
6 7 8
9
10
11
12 13
14
15
16
17
18
19
20 21 22 23
24
25
26
27
28 29
30
<<< April 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards