RIM - Musik, naturfoto och bussar

Alla inlägg den 23 juli 2010

Av Robert - 23 juli 2010 23:47

Just den här veckan har gått undan, och det är både bra och dåligt enligt mig. Bra är att snart får man vara långledig, och det dåliga är att man snart kommer lämna det ställe som är och förblir min favoritarbetsplats. Jag har snälla kollegor, och en butik som är lagom stor att röra sig i. Men nu laddar jag om batterierna och börjar jobba igen på måndag. 


Och när det är helg brukar man kanske köpa lite alkohol, vilket jag gjorde samt lite ugnsbakade chips, dom där nya som är riktigt goda, fullkomligt gillar dom. Har än så länge bara ätit dom med lite chilismak på, tror nästa gång jag handlar en sån där påse, så tar jag den andra smaken, det finns bara två.

Men när jag kom hem och kvällen började, så klunkade jag inte på alkoholen. Nä, för den här kvällen hade jag tänkt åka långt bort åt Huljen. Man åker mot Bergsåker, och svänger sedan av mot Selångers kyrka. Man fortsätter sedan en halvtimme, så är man där. Och väl där tog jag lite bilder. Den här ovanför är en av dom. 

Är riktigt nöjd med dom, kanske nån av dom som kanske kommer bli ett framtida skivomslag, vem vet. Har testat mig fram, så det är inte helt omöjligt att man väljer nån utav dom. 


Väl hemma igen (var lite frusen efter lite mer än en halvtimme på moppesadeln), och sedan blev man bjuden på lite nybakta bullar, skitgott var det i alla fall. 


Nu lite musik, och som jag kanske visade för några dar sen så visade jag en Eurovision-vinnare, nu till en som kanske borde vunnit den svenska uttagningen, och istället blev det Jan Johansen med "Se på mig".

Här kommer den i alla fall, Cecilia Vennersten med "Det vackraste" från 1995, enjoy. 

Presentation


Hej och välkommen till en bussförares blogg.
Det var under 2012 som jag antog utmaningen att plugga till bussförare vid Liljaskolan i västerbottniska Vännäs, tre mil utanför Umeå. Jobbar idag inom lokaltrafiken i Sundsvall

Länkar

Fråga mig

0 besvarade frågor

Besöksstatistik

Kalender

Ti On To Fr
      1
2
3
4
5 6
7
8
9
10
11
12 13 14
15
16 17
18
19 20
21
22 23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Juli 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards