RIM - Musik, naturfoto och bussar

Alla inlägg den 17 juli 2010

Av Robert - 17 juli 2010 23:57


Så skönt att vara ledig efter en hektisk första arbetsvecka. Och då passade det bra att ta en lång sovmorgon (till kl kvart över elva). Och efter att jag hade käkat frukost, så går rutinen följande: Frukost, medicinering, tandborstning och till sist lite surfning på datorn. Fast förutom kolla fejjan, letade jag rätt på nån karta över närområdet. Och varför jag nu gjorde det är för att jag är på jakt efter nytt bildmaterial till mina videos, har två färdiga, men sen finns viljan att göra mer. Så jag kikade på kartan och såg att småsjöarna fanns söder om Sidsjön, och dit åkte jag. Och visst fanns det sjöar men det fanns också irriterande bebyggelse omkring. Vilket gjorde det omöjligt att ens komma ner till vattnet. Och jag vill gjärna få med naturmiljöer utan människans framfart att helt enkelt bygga bort det, vilket gör mig lite förbannad vissa gånger. 
Men jag fortsatte, nästan ända till Matfors åkte jag. Men lite bilder fick jag med, men det var inte mycket material. Imorgon tror jag ska besöka en liten sjö, ganska nära Laggarberg, men på dom kartor jag tittat på, är det glest med den sorten. Man kan ju försöka. Fast då tänker jag parkera en bra bit ifrån, och gå resten. Då kanske man kan komma dit man vill, jag får se.
Men nu till min senaste video, igår var det liksom debut, och nu kommer nummer två. Lite kortare både när det gäller namn och längd på det hela.

Så skönt att vara ledig efter en hektisk första arbetsvecka. Och då passade det bra att ta en lång sovmorgon (till kl kvart över elva). Och efter att jag hade käkat frukost, så går rutinen följande: Frukost, medicinering, tandborstning och till sist lite surfning på datorn. Fast förutom kolla fejjan, letade jag rätt på nån karta över närområdet. Och varför jag nu gjorde det är för att jag är på jakt efter nytt bildmaterial till mina videos, har två färdiga, men sen finns viljan att göra mer. Så jag kikade på kartan och såg att småsjöarna fanns söder om Sidsjön, och dit åkte jag.


Och visst fanns det sjöar men det fanns också irriterande bebyggelse omkring. Vilket gjorde det omöjligt att ens komma ner till vattnet. Och jag vill gärna få med naturmiljöer utan människans framfart genom att människan helt enkelt bygger bort den unika miljön, vilket gör mig lite förbannad vissa gånger. Visst ger det bra läge ur bostadssynpunkt, men för besökaren som vill njuta av det fria är det dåligt när man inte kan komma och gå som man vill. Annars är jag glad över att vi har allemansrätten i Sverige, vilket inte finns i andra länder.


Men jag fortsatte, nästan ända till Matfors åkte jag. Lite bilder fick jag med, men det var inte mycket material jag fick med mig hem. Imorgon tror jag ska besöka en liten sjö, ganska nära Laggarberg, men på dom kartor jag tittat på, är det glest med bebyggelse, man kan ju försöka. Fast då tänker jag parkera en bit ifrån, och gå resten, leta rätt på stället till fots. Då kanske man kan komma dit man vill, jag får se.
Men nu till min senaste video, igår var det liksom debut, och nu kommer nummer två. Lite kortare både när det gäller namn och längd på det hela.


Presentation


Hej och välkommen till en bussförares blogg.
Det var under 2012 som jag antog utmaningen att plugga till bussförare vid Liljaskolan i västerbottniska Vännäs, tre mil utanför Umeå. Jobbar idag inom lokaltrafiken i Sundsvall

Länkar

Fråga mig

0 besvarade frågor

Besöksstatistik

Kalender

Ti On To Fr
      1
2
3
4
5 6
7
8
9
10
11
12 13 14
15
16 17
18
19 20
21
22 23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Juli 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards