RIM - Musik, naturfoto och bussar

Alla inlägg den 11 juli 2010

Av Robert - 11 juli 2010 20:10

Imorgon äre dags för jobb på Coop, ser fram emot det, och kan börja tjäna lite kosing hehe. 

Idag har jag, till skillnad från vissa andra, bara vart hemma, och då har jag inte ens varit utanför dörrn. Nä, det enda jag gjort är att klinka på klaviaturen, och på så vis har jag fått ihop ännu en komposition. Tror jag börjar känna mig nöjd med det jag fått ihop hittills, men i alla fall kom jag på ett namn på den nästan direkt, med lite hjälp av en naturbild som jag hittade på nätet, Clear Lake äre den heter nu, min senaste. Och sammanlagt är det upp till en timmes musik totalt. Det som kanske står på tur är ett omslag till det hela. Tur att man har sina kontakter som är bra på att fota, eller hur. 


Och appropå foton, kom på att jag har lite bilder från härliga Gotland. I alla fall kommer dom här.

                  

Lite av dom här bilderna är från Närsholmen, ett finfint ställe om man vill kolla på fåglar. Men när jag var där såg man inte så många fågelarter, bara Vitkindade Gäss, Skärfläcka och en och annan Tofsvipa, men det är fina fåglar de med.

Sen har vi lite kvällsbilder, och jag tycker det är så häftigt med dimma som ligger lågt, så jag fick med det när jag tog en kvällsprommis. 


Nu blire fotboll på TV för min del, för det är ju trots allt final, mellan Spanien och Holland. Då kanske man kan bjuda på lite fotbollstabbar, ha det.

Av Robert - 11 juli 2010 00:43

Ja, nu är man back in buisness, för på måndag börjar man jobba. Men det var en mycket tröttsam och kämpig dag man gick igenom när man nu skulle hem, för på en dag skulle jag avverka många mil innan jag till slut kom hem. Så här såg resedagen ut, fredagen den 9 juli:


Upp kl 6.00

4 mils bilfärd till Visby

3,5 timme på färjan till Nynäshamn

1,5 timmes bilfärd till Strängnäs

1,5 timmes bilfärd till Uppsala

1 på tåget till Gävle

Tågbyte

2,5 timmes på tåget till Sundsvall (tåget var kokhett)

10 minuters taxifärd sista biten (med en trevlig chaufför)

Hemma ("flämt")


Så såg det ut, och under lördagen passade jag på att sova ut, hur skönt som helst.

Ikväll blev det lite fotboll, Tyskland knep 3:e platsen från Uruguay med 3-2, härligt. Men innan tog jag en tur till Sallyhill, och vilka träffade jag på där? jo, ett gäng kompisar som skulle till gatufesten, men jag hoppade i år, inga bra band (förutom OH MY! som spelade ikväll, får titta i tidningen imorgon),

och där satt vi, på en bakgård i Sallyhill, trevligt hade vi i alla fall, innan dom åkte till stan, och jag åkte hem till fotbollen. 

Kort sagt, jag har haft en soft dag.


Nu till dagens humorklipp. Nån som undrar hur man sjunger den ryska nationalsången på svenska? här kommer den.

Presentation


Hej och välkommen till en bussförares blogg.
Det var under 2012 som jag antog utmaningen att plugga till bussförare vid Liljaskolan i västerbottniska Vännäs, tre mil utanför Umeå. Jobbar idag inom lokaltrafiken i Sundsvall

Länkar

Fråga mig

0 besvarade frågor

Besöksstatistik

Kalender

Ti On To Fr
      1
2
3
4
5 6
7
8
9
10
11
12 13 14
15
16 17
18
19 20
21
22 23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Juli 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards