RIM - Musik, naturfoto och bussar

Alla inlägg den 8 juli 2010

Av Robert - 8 juli 2010 18:16

Det var den veckan, på härliga Gotland. Och det känns inge vidare om jag ska vara helt ärlig, för visst har jag varit här på denna ö under alla sommrar i hela mitt liv, och man älskar den fortfarande. Sveriges skönaste ö helt klart, men allt man behöver, stränder, kyrkor, sol, golfbanor och mycket mer. När det gäller kyrkor så är det nåt alldeless speciellt med dom, för det finns över 90 kyrkor på ön, och några så kallade ödekyrkor, som i stort sett består av en ruin. Och jag besökte en av dom för några år sedan, och det var hur spännande som helst. Innredningen finns inte så mycket kvar, men en ödekyrka är precis som en vanlig kyrka. Tror det finns tre sådana, och dom finns på den norra delen av ön. Nästa gång jag är här vill jag bara besöka dom, vilket det inte fanns tid för den här gången.

  

När det gäller golfspelet så är det inte mycket att hurra för. Visserligen börjar närsplet ta sig, men det är inte helt utan problem. När närspelet är bra är det spelet ute på banan som krånglar och tvärtom. Kort sagt har jag spelat dåligt dom gånger jag har varitute och spelat. Och den enda lösningen är visst mycket träning och inget mer. Jag tror spelet kommer att gå ännu sämre nu när jag inte har nån familjemedlem i Sundsvall som kan vara med, för nu bor både farfar och pappa i Strängnäs, vilket är 40 mil bort.


Fast nu ska jag blicka framåt, för till veckan börjar ett tre veckors sommarjobb på Coop i Nacksta, för tredje sommarn i rad, och det ska bli roligt att få komma igång med det, och träffa trevliga jobbarkompisar som finns där.


Så får det bli, nu till dagens flummgubbe, hejs.

Presentation


Hej och välkommen till en bussförares blogg.
Det var under 2012 som jag antog utmaningen att plugga till bussförare vid Liljaskolan i västerbottniska Vännäs, tre mil utanför Umeå. Jobbar idag inom lokaltrafiken i Sundsvall

Länkar

Fråga mig

0 besvarade frågor

Besöksstatistik

Kalender

Ti On To Fr
      1
2
3
4
5 6
7
8
9
10
11
12 13 14
15
16 17
18
19 20
21
22 23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Juli 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards