RIM - Musik, naturfoto och bussar

Alla inlägg den 19 juli 2010

Av Robert - 19 juli 2010 21:13

Ny vecka, nya friska tag alltså. Och som det brukar vara på måndagar så är det massvis utav jobb. Åh, så mycket varor som kommer in, och nästan allt kommer på en och samma gång, fattar inte hur jag klara av det, men jag tror varför, och det är för att jag gillar det. För då tycker jag att jobbet är som roligast, för nu vet jag vilken dag som kanske inte är det den bästa, och det är onsdagarna. Bara en enda leverans till mitt kära mejeri, som består oftast av bara en bur småplock och lite mjölkvagnar. Att få upp allt tar inte lång tid, och sedan står man där och inte vet vad man ska göra härnäst. Men vad jag vet så löste det sig, som tur var. Undrar hur det kommer att se ut den onsdag som kommer nu.

Men det är trots allt i övermorgon, för imorgon är det också mycket jobb att ta tag i. Tänker faktiskt flexa en timme, så är man på plats i vettig tid, klockan sju.

Kunde inte blogga i söndags, på grund av tekniska problem. Men då kan jag istället berätta vad jag gjorde i söndags. Och då tog jag mig friheten och åkte ut i ingenstans kan man tycka. Men när jag får tillgång till en karta, så kan jag memorera den i skallen och sedan ge mig ut. Och då passade jag på att besöka platser som jag aldrig tidigare har besökt. En av platserna var Ottsjön, en liten insjö mitt i skogen. Och meningen med det var att jag ville ha mer bildmaterial till mina musikvideos som jag sitter och joxar med. Och visst, jag gick en liten stig in i skogen. Och efter en dryg kilometer så närmade jag lite små, nästan övergivna hus, men det fanns lite liv där.

Och bortom husen hittade jag det som jag letade efter, nämligen Ottsjön. Och det jag gjorde var att gå bort till den del av sjön där det inte var lika bebyggt, och väl där kunde jag så småningom få mitt bildmaterial, blev riktigt nöjd med bilderna jag tog, men det var när att kameran skulle ge sig, batteriet var nästan tomt. Men det gick, tro det eller ej. Och redan nu så börjar musikvideo nummer 3 bli färdig, att överföras på YouTube, som sedan kommer att visas här, håll utkik.

Nu lite skön musik, som faktiskt vunnit Eurovision, som kommer från det land som kanske är enligt mig, en av världens bästa nationer när det gäller musik, nämligen Irland, med artister som U2, Secret Garden och Bill Whelan.

Presentation


Hej och välkommen till en bussförares blogg.
Det var under 2012 som jag antog utmaningen att plugga till bussförare vid Liljaskolan i västerbottniska Vännäs, tre mil utanför Umeå. Jobbar idag inom lokaltrafiken i Sundsvall

Länkar

Fråga mig

0 besvarade frågor

Besöksstatistik

Kalender

Ti On To Fr
      1
2
3
4
5 6
7
8
9
10
11
12 13 14
15
16 17
18
19 20
21
22 23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Juli 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards