RIM - Musik, naturfoto och bussar

Alla inlägg den 14 juli 2010

Av Robert - 14 juli 2010 22:06

Hade inte lika mycket att göra, som i måndags och i tisdags, så dagen kändes en aning seg enligt mig. Men det betyder inte att det är brist på jobb. Stundtals fanns det lite att göra, men ändå var det inte så att man hade lite positiv stress inom sig.

Fast en och annan pall med varor har man tråklat in i hyllorna, och när det inte finns så mycket som väntar, känns det som att man ska kanske slå nåt tidsrekord för hur snabbt man får upp saker och ting. Så det är så att jag längtar lite grann tills imorgon, för då blire jobb.

  

Jag har upptäckt en sak med att ta hand om färskvaror, för det står ett tydligt bäst-före-datum på förpackningen, och om man inte lyckas sälja varan, ska den kastas. Och eftersom jag har hand om ett mejeri, ska varan tömmas på innehåll och sedan kastas. Det är det som kanske är det lite äckliga med det. För det är kladdigt, och efter ett tag när man stått och gjort det ett antal gånger, börjar det lukta lite illa efter ett tag. Så jag vill att varorna ska gå åt, så dom inte behöver offras i onödan. 


Och när jag ändå inne på det här ämnet, så kan jag berätta att en tråkig nyhet har kommit till oss, och det är att mejeriet här i Sundsvall kommer att läggas ner under nästa år. Såklart betyder det att det blir längre transporter, och människor som förlorar sitt jobb, tror att det är närmare 100 stycken som berörs. Och det finns ett till mejeri som ligger i Karlstad som också kommer avvecklas, och om man räknar in dom förlorar jobbet där, blir det ännu fler som går arbetslösa inom denna bransch. Mjeriet som ligger här ligger bara 100 meter från butiken, så vi har nära till mejeriet, så det blir extra tråkigt för vår del.


Det var det långa inlägget, och medans solen går ner och molnen skiftar färg, kommer här lite mer av det som jag visade igår. Jag pratar om Edwin, som har vunnit nåt.

 

Presentation


Hej och välkommen till en bussförares blogg.
Det var under 2012 som jag antog utmaningen att plugga till bussförare vid Liljaskolan i västerbottniska Vännäs, tre mil utanför Umeå. Jobbar idag inom lokaltrafiken i Sundsvall

Länkar

Fråga mig

0 besvarade frågor

Besöksstatistik

Kalender

Ti On To Fr
      1
2
3
4
5 6
7
8
9
10
11
12 13 14
15
16 17
18
19 20
21
22 23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Juli 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards