RIM - Musik, naturfoto och bussar

Alla inlägg den 13 juli 2010

Av Robert - 13 juli 2010 22:16

Ännu en dag av hårt arbete i affärn i Nacksta. Och den här gången var det både mejeri- och kollonialplock, och det kan ju tyckas vara rätt mycket. Och det är det också, sammanlagt så har jag tre områden där jag ständigt jobbar i. Det är förutom kollonial och mejeri, även den del av butiken där man lämnar in sina flaskor och burkar och vill dom få pantade. Det som jag oftast gör då är att förutom vika ihop kartoner till maskinerna på insidan, även får byta kartong när det behövs, och när det  kan vara brist på personal. Maskinerna är rätt så enkla att ta hand om, den indikerar direkt när det är nåt på tok. Och det mesta fixar man själv. 

Bli inte rädd när ni ser den här lastpallen, det är inte blod. Utan det kanske handlar om saft eller når annat flytande i knallröd färg. Fast man kan fantisera om var som hänt tidigare, kanske filmmakare och andra människor inom den branschen kanske kan fundera ut nån ny råvara när man ska göra fuskblod till filmer, vem vet.


Sen en annan kul sak som jag såg när jag skulle fixa till mig inför hemgång, nämligen det här.

    

En liten uppmaning till den som kan skita ner ordentligt, och inte är det jag.


Förutom att allt ska upp  på rätt plats i butiken, får man även hjälpa kunder, och jag kan tala om för er att dom mest underliga människor har kommit fram till just mig, och vill ha hjälp.

Visst finns det trevliga människor, men det finns även en del som inte vill vara trevliga. Butiken har råkat ut för ett par rån tidigare, och idag kom det faktiskt in som faktiskt är portad från butiken, nämligen för att den personen  inte kan sköta sig, men det händer trots allt sällan att vi får köra ut människor som inte är välkomna, för det är ändå en butik för alla. Och så ska det vara.


Ja, som ni ser så arbetar jag i en omväxlande miljö med både det ena och det andra, jag tror jag nöjer mig så. Det är jobb imorgon också.


Här har ni för övrigt en butiksanställd, som är lite konstig av sig och ställer till med lite fanskap för sina kolleger, men är ändå rätt rolig. Jag ger er the one and only Edwin. Stefan och Krister står bakom det hela, mycket nöje.

 

Presentation


Hej och välkommen till en bussförares blogg.
Det var under 2012 som jag antog utmaningen att plugga till bussförare vid Liljaskolan i västerbottniska Vännäs, tre mil utanför Umeå. Jobbar idag inom lokaltrafiken i Sundsvall

Länkar

Fråga mig

0 besvarade frågor

Besöksstatistik

Kalender

Ti On To Fr
      1
2
3
4
5 6
7
8
9
10
11
12 13 14
15
16 17
18
19 20
21
22 23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Juli 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards