RIM - Musik, naturfoto och bussar

Alla inlägg den 29 juli 2011

Av Robert - 29 juli 2011 20:25

Dag 4 var det, och sista chansen att utforska Gotland på egen hand.

 

Planen var att åka till en känd utsiktspunkt här på ön, men med ett överraskande och inte så roligt oväder gjorde att dagens mål fick skjutas på framtiden, och istället besöktes andra platser, inte fullt så vackra men ändå värt ett besök, och en av dessa platser var Krusmyntagården några mil utanför Visby. 

 

Det som jag har haft till min hjälp för att kunna ta mig till alla dessa platser var denna, en Toyota Carina av troligen -93 års modell, en ganska tålig och bra bil, men är lite av den lite mer tråkiga karaktären. Men trots allt kom man fram dit man ska. Men allt var inte bra med denna bilen, det kanske märkligaste var att bakluckan ine gick att öppna. Ett annat fel var att defrostern fram inte ville ge bäst effekt, vilket gjorde att framrutan blev helt igenimmad vid mycket regn, vilket gör att man få ta snabba beslut om man ska fullfölja färden eller köra åt sidan för att få bort imman. Men det som verkligen gjorde att denna bil blev ett sk "rent a wreck" var att där främre passageraren hade sina fötter, upptäckte jag ett läckage, där regnvatten hade trängt sig in i kupén, och låg som en liten skvalpande pöl på golvet.

 

Det var den dagen i alla fall, inte så mycket upplevelser som tidigare, och istället laddar jag om för morgondagen som är sista dagen här på Gotland. För sen blire natt-färja över till fastlandet imorgon. Då återkommer jag till det lilla fynd som jag hittade på Krysmyntagården.

Presentation


Hej och välkommen till en bussförares blogg.
Det var under 2012 som jag antog utmaningen att plugga till bussförare vid Liljaskolan i västerbottniska Vännäs, tre mil utanför Umeå. Jobbar idag inom lokaltrafiken i Sundsvall

Länkar

Fråga mig

0 besvarade frågor

Besöksstatistik

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11 12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26 27 28 29 30 31
<<< Juli 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards