RIM - Musik, naturfoto och bussar

Alla inlägg den 13 augusti 2010

Av Robert - 13 augusti 2010 23:06

Då var utseendet klart, liksom att jag är hemma igen i fina Söndsvall igen. Det första som slår mig är att nu börjar nedräkningen till plugget, en vecka kvar på mitt allra sista sommarlov. Morsan som är lärare själv, börjar jobba på måndag. Sen veckan efter äre dags för oss elever att gå dit.

   

Ska kanske ändå berätta om vad som hände igår kväll, nåt helt otroligt men sant. Nämligen att jag till slut lyckades sänka mitt hcp. På en 9-hålsrunda i och för sig men det spelar igen roll, slutresultatet blev 22 poäng på dom hålen. Och det innebär att jag har sänkt mig från 36, som jag har haft dom senaste tre åren sen jag fick mitt officiella hcp, till 34.

Farfar har hela tiden tjatat på mig att jag behöver bara hålla koll på tre saker när jag slår iväg bollen. Första är att stå rätt till bollen, andra är att inte ha för starkt grepp, för då går det åt skogen. Och det tredje är att slå till när man kommer till framsvingen och riktigt får iväg den, så äre för mig.

Och just den kvällen när jag riktigt fick fick ihop alla poängen, så satt allt på plats. Till skillnad från farsan, som alltid ska ha ett sånt dåligt humör när det inte vill gå som han vill. Men det är hans problem, inte mitt.


En sak som jag inte riktigt kan få nog av, förrutom golf, musik och foto, är "Stefan och krister". Vet inte hur många gånger jag sett det här "Full Frys" som dom gjorde för en herrans massa år sen. Favoriten i den serien är ju såklart "Edvin", som är rent av bokstavligt korkad, men så klockren.


Presentation


Hej och välkommen till en bussförares blogg.
Det var under 2012 som jag antog utmaningen att plugga till bussförare vid Liljaskolan i västerbottniska Vännäs, tre mil utanför Umeå. Jobbar idag inom lokaltrafiken i Sundsvall

Länkar

Fråga mig

0 besvarade frågor

Besöksstatistik

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2
3
4
5
6
7
8
9 10 11 12 13
14
15
16 17
18
19 20
21
22
23 24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Augusti 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards