RIM - Musik, naturfoto och bussar

Alla inlägg den 8 augusti 2010

Av Robert - 8 augusti 2010 12:25

Bloggen har legat lite nere den sista tiden, har varken haft tid eller ork att ens logga in här. Men nu ska jag åtminstone göra ett försök att hålla den här bloggen vi liv. Mitt allra sista sommarlov börjar ta slut, det är bara två veckor tills plugget börjar. Det enda jag gjort under den här veckan är att sova, äta, roa mig så gott det går och åter igen sova. Då har man ingenting att skriva om här känns det som. Men lite saker har man varit med om, bland annat har jag nu friheten att åka vart som helst och knäppa några fina bilder. Tänker fortsätta med det, men den här bloggen kommer inte vara en fotoblogg. Man kanske ska gå ett steg längre när man är ute i skogen, som till exempel vara ute strax innnan det blir mörkt. Tror jag gör så.


Men det som jag inte tänker släppa är såklart musiken och mitt musikskapande. Nu var det en tid sen man stod där vid sitt instrument och det bara kom. Nu får jag nästan kämpa helt mentalt att komma in i det tillstånd som passar när man skapar nåt nytt, och nu har det varit lite svårt. Men jag börjar få lite idéer, jag har två inspirationskällor, Norrländsk stillhet och andra artister. Och när det gäller andra artister så har jag en klar favorit, och det är duon "ad dios". Jag blir helt fascinerad av deras musik, som till stor del speglar den forna människans vördnad av naturen och dess väsen, uråldriga landskap, myter med mera.


Lyckades få tag i ett exklusivt klipp när dom tidigare i år spelade live i Köpenhamn. Nära för dom eftersom dom är från Lund i Skåne. Klippet kommer här, På klaviatur har vi Mikael Dahlberg, på sax Jens Andreasson och vid det här tillfället hade dom en gitarist, Magnus Waldeborn.

Presentation


Hej och välkommen till en bussförares blogg.
Det var under 2012 som jag antog utmaningen att plugga till bussförare vid Liljaskolan i västerbottniska Vännäs, tre mil utanför Umeå. Jobbar idag inom lokaltrafiken i Sundsvall

Länkar

Fråga mig

0 besvarade frågor

Besöksstatistik

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2
3
4
5
6
7
8
9 10 11 12 13
14
15
16 17
18
19 20
21
22
23 24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Augusti 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards