RIM - Musik, naturfoto och bussar

Alla inlägg den 11 augusti 2010

Av Robert - 11 augusti 2010 21:42

...men inte riktigt. Spelade som sagt golf idag med, precis som jag ghjort sedan en kort tid tillbaka. och vad börjar man med då. Första 5 hålen gick åt helvete, trodde att de resterande hålen skulle gå åt samma håll, åt skogen. men sen hände nåt som kanske bara min personliga tränare kan svara på, det började ljusna. och mot slutet av dom första 9 hålen så började det kännas lättare. Och det slutar med att jag gör säsongens bästa resultat, 17 poäng dom sista 9 hålen. Jag visste att jag hade samlat på mig en del poäng menj att det skulle vara så mycket. Så jag gjorde helt enkelt ett misstag där, genom att kolla scorekortet och sen kom nervositet över mig, och det kan nog vara det som gjorde att dom sista hålen var nära att bli poänglösa. men 17 poäng lyckades man skrapa ihop.


Banan hade trots det återhämtat sig genom att bli härligt torr igen, men resterna från det som har varit låg i form av små små pölar på en del ställen, men lyckligtvis hamnade man inte i dom.


Nu ska jag återigen hoppas på det bästa ute i gräset, och nu vill även farsan hänga med fast till kvällen. Det innebär att sista heldagen som jag är här nere, blir helt och hållet åt golfens tecken. 18-hålsrundan först och sedan 9-hålsrunda senare, ja efter att man har återhämtat sig lite.


Det var det, och nu till lite musik, som är idag åter igen ett soundtrack. Filmen den kommer ifrån är "Crash", musiken är skriven av Mark Isham. Och jag vet inte vad ni tycker men jag tycker att det här är förmodligen det mest stillsamma soundtrack jag nånsin har hört, så jag är bara tvungen att lägga upp den här. Kanske för att jag rent av gillar den.


Hur jag visste att den fanns var att den finns med i SVT-programmet "Hemliga Svenska Rum". Och jag fick upp ögonen för den och skickade en fråga till tittarservice, men där kunde dom inte säga vad det musikstycket hette, lite konstigt i och för sig, det är ju dom som har gjort programmet. Men till slut hittade jag den.

Presentation


Hej och välkommen till en bussförares blogg.
Det var under 2012 som jag antog utmaningen att plugga till bussförare vid Liljaskolan i västerbottniska Vännäs, tre mil utanför Umeå. Jobbar idag inom lokaltrafiken i Sundsvall

Länkar

Fråga mig

0 besvarade frågor

Besöksstatistik

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2
3
4
5
6
7
8
9 10 11 12 13
14
15
16 17
18
19 20
21
22
23 24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Augusti 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards