RIM - Musik, naturfoto och bussar

Alla inlägg den 30 augusti 2011

Av Robert - 30 augusti 2011 23:10

Det finns människor som jag helst av allt skulle vilja be att ta ett steg åt sidan, för som vissa kanske vet så har jag ett musikintresse samt att jag är pianist och komponerar egen musik som jag gillar. Och musikintresserad som jag är så följer jag SVT:s nya program Maestro, där kända personer ska försöka bli dirigent men i varje avsnitt får en deltagare lämna tävlingen. De som deltar är blad annat Ola Rapace, Claes Elfsberg och Petra Mede. I senaste avsnittet gjorde tycker jag, Ola Rapace en mycket anmärkningsvärd prestation, där han dirigerade radiokören till Ted Gärdetads "Sol, Vind och Vatten". Och att lyssna på körmusik är en fröjd för örat, lyssna på det här som tar "Sol, Vind och Vatten" till nya höjder. 


Mm, så ska en kör låta tycker jag, men det som gör mig irriterad är dom personer som inte kan acceptera att jag gillar den här typen av musik, plus min egen. Dessa typer förstår inte vad musik är, och att bland annat körsång är nått riktigt gammalt som funnits länge, och som kommer att leva länge till.

 

Men ändå får vi musikälskare fortfarande utstå en massa skitsnack som bara intelligensbefriade människor kan säga rakt ut, dom vet inte vad dom snackar om helt enkelt. Visst, jag kan dra till ett annat ställe och hålla på med min musik om det skulle fungera för just dig, men att du fäller värdelösa och oförskämda kommentarer som bara talar ner dig själv till en lägre nivå, är otrevligt.


Så skärp dig och tänk dig för nästa gång innan du säger nåt, så gör du i alla fall mig och många andra en tjänst, för musik är konst, tänk dig för och håll dina idiotiska kommentarer för dig själv!


Presentation


Hej och välkommen till en bussförares blogg.
Det var under 2012 som jag antog utmaningen att plugga till bussförare vid Liljaskolan i västerbottniska Vännäs, tre mil utanför Umeå. Jobbar idag inom lokaltrafiken i Sundsvall

Länkar

Fråga mig

0 besvarade frågor

Besöksstatistik

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Augusti 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards