RIM - Musik, naturfoto och bussar

Alla inlägg den 15 augusti 2011

Av Robert - 15 augusti 2011 00:22

Denna bloggen har födelsedag idag, det är nu nämligen två år sen denna bloggen startades i musikens och naturfotots tjänst. Och bilderna som publicerats här under åren har blivit allt bättre med tiden med framför allt bättre kameror och mer kunskap om det. Just den här bilden nedan har blivit en klassiker för denna blogg, den har synts i många inlägg och var även bloggens allra första header under en tid. 

 

Efterhand har headern också ändrat utseende och utformning, här ifrån förra sommaren.

 


Sen har även musik-videorna kommit och gått, och den senaste tiden har egenproducerat material funnits med, nu senast i juni, den första musikvideon som visades här var denna, Secret Garden och Steps. Och just Secret garden är en av dom artister som synts mest här, och den här videon hänger med än.


Bland dom som läser denna sida har säkert tyckt att inläggen är riktigt långa, och mycket riktigt har dom rätt. Från början var inläggen rätt långa, att ett inlägg kunde innehålla uppemot 35 rader var inget ovanligt. Men med tiden har raderna blivit färre, och bilderna fler, och just bilderna fyller ut inläggen så dom upplevs som mer omväxlande.

   

Inläggen behåller sin utformning men med tiden har innehållet ändrats, från att bara innehålla text, till att vara musik- och fotoinlägg. Men musik och naturfoto kommer fortfarande vara den här sidans kärna, och så kommer det nog också att vara under kommande åren, om bloggen skulle utvecklas och bli nåt annat än naturfoto och musik, ja det får framtiden bestämma.


Nu över till Melker Becker och Hemliga Svenska Rum.

Presentation


Hej och välkommen till en bussförares blogg.
Det var under 2012 som jag antog utmaningen att plugga till bussförare vid Liljaskolan i västerbottniska Vännäs, tre mil utanför Umeå. Jobbar idag inom lokaltrafiken i Sundsvall

Länkar

Fråga mig

0 besvarade frågor

Besöksstatistik

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Augusti 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards