RIM - Musik, naturfoto och bussar

Alla inlägg den 16 september 2010

Av Robert - 16 september 2010 23:00

Tisdagar och torsdagar känns onaturligt långa, sitta på skolan från 8.30 till klockan fyra nånstans. Och man måste ta itu med lite hemuppgifter som man har av nån anledning lagt på hög, men inte idag, för den här så kallade högen är nu för det mesta nästan helt borta. Torsdagarna innehåller alltid ett klassråd som man ska skriva protokoll på, och jag fick lära mig på Info & Layout att skriva protokollet ska man helst skriva senast dagen efter, för man kommer ihåg då vad man tog upp, och anteckningarna blir inte det enda man får ed sig därifrån. Veckans protokoll innehöll bara en punkt, och det är att hitta lite argument för att få igenom vissa saker som mer möbler och nyare datorer. Argumenten går naturligtvis till vårt högsta höns i huset, rektorn. Trots att vi fick en ny rektor i början av den här terminen, så gillar jag trots allt honom. Redan för ett år sen så fick jag stifta bekantskap med honom, men som ersättningslärare i företagsekonomi.

En av Hedbergska skolans dyrgripar, "Höstafton i Nordingrå" av H.K.H Prins Eugen.


Men som så många andra saknar vi vår gamla rektor som vi hade på Åkersvik, han var verkligen en som kunde vara spontan, hade tid att snacka med elever och lärare och ett glatt humör. så han kommer vi inte att glömma.


Hade träning senare ute i Birsta, och de gick väl lite si och så med det. Vill gärna vara i form under nästa korpmatch, i förra korpmatchen vann mitt lag med det som behövdes, en vinst i sista omgången som jag lyckades med. Efteråt sade dom till mig "Vi ångar inte en sekund att ta med dig i laget, vi fixade det den här gången. Nästa gång, då jävlar". Kul att höra en sån sak.


Tänkte avsluta det här inlägget med att visa ett klipp med en av Sveriges främsta imitatörer, nämligen Jörgen Mörnbäck, enjoy ;)


Presentation


Hej och välkommen till en bussförares blogg.
Det var under 2012 som jag antog utmaningen att plugga till bussförare vid Liljaskolan i västerbottniska Vännäs, tre mil utanför Umeå. Jobbar idag inom lokaltrafiken i Sundsvall

Länkar

Fråga mig

0 besvarade frågor

Besöksstatistik

Kalender

Ti On To Fr
   
1
2
3
4
5
6
7
8 9
10
11
12
13
14 15 16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< September 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards