RIM - Musik, naturfoto och bussar

Alla inlägg under december 2010

Av Robert - 10 december 2010 23:46

Jag tänker på julen just nu, på söndag äre tredje advent och jag har inte köpt en enda julklapp. Jag kanske gör klokt i att göra det snart, men inte har man ägnat en tanke på att fråga folk vad det är dom önskar sig. Men som jag brukar göra e att köpa ett presentkort om man är osäker, säker på att flera andra gör samma sak.


Men jag tänker inte stressa mig ut imorgon, utan istället åka ut till mina egna små favvoställen där jag tänker sammla in bildmaterial till en ny video. Det har snart gått en vecka sedan jag blev klar med det senaste stycket, och börja känna att det är på tiden att göra en ny video, samtidigt som arbetet fortsätter med att skriva mer musik i min lilla hemmastudio. Och appropå det, så kände jag att vissa möbler inte stod på rätt plats, så jag flyttade en bokhylla hit och några lampor dit.


Nä, nu äre dags att tugga i sig helgen och hoppas från mer framgångar från både studion och datorn.


Cya!

Av Robert - 9 december 2010 22:28

I onsdags var det så dags, en färdig-mixad demo, på väg ut. Med tre härliga musikstycken som väntar på att få spelas, och jag som också väntar på nåt. Det ska bli spännande såklart.

Tror att den kan vara framme kanske imorgon eller i början på nästa vecka, för mig är det bara att vänta. Och som det heter "fortsättning följer".


Det som slår mig är att det är nästa vecka och två dagar av veckan därpå som återstår av höstterminen, men den fortsätter även en bit efter jullovet. Med andra ord, det har gått ruskigt fort, inte långt kvar till det som många väntar på under sommaren 2011.


Så får det bli, och nu lite musik.

En New Age-artist som jag har lyssnat på sedan jag överhuvudtaget visste vad jag lyssnade på, är Tony O´Connor från Australien. Men det är samtidigt tragiskt att han gick bort tidigare i år endast 49 år gammal, av en hjärntumör. Hans musik har berört många, och även mig.

R.I.P Tony O´Connor :,)

Av Robert - 7 december 2010 22:34

Och då menar jag att det har blivit som jag velat, klart med ett nytt stycke och dom små justeringar som hör där till, också klart. Och under gårdagen (i måndags) blev jag även klar med det brev som jag kommer att skicka tillsammans med demon. Nu återstår det bara ett besök på kulturskolan, så musikläraren får lyssna på min senaste skapelse.


Och sen kanske det bästa, imorgon äre prov i samhälle. Och har vi i klassen riktig tur så blir det inga fler före jul. 


Men som sagt, kanske det är imorgon jag lägger den på post-lådan, det ska bli instressant och se.

Av Robert - 4 december 2010 00:36

Ja då vare fredag igen, och med det lite återhämtning inför nästa vecka som kommer att vara nästan likadan som den som varit, ytterligare några prov ska avverkas. Känns ändå som att man har kommit en bit på vägen till studenten, har bland annat kikat lite på mejlen och där kunde man visst kika lite extra på studentmössan.

Nu tar jag i alla fal helg, och det som står närmast på min "att-göra-lista" är göra klart i studion. För nu när min musiklärare har godkänt mina sk musikstycken, är det bara en tidsfråga innan jag sitter med ett kuvert i handen med en demo inuti. Och visst känner jag mig nöjd med det jag har åstadkommit, men efter att ha lyssnat på styckena fler och fler gånger, börjar man så småningom tröttna på dom. Men när jag är i studion, så både vill och kan jag skapa nåt nytt. Jag får se hur det slutar.


Nu tar jag helg, cya!

Av Robert - 2 december 2010 22:54

Så efter ett ganska långt uppehåll från skrivandet och en tids förkylning, hoppas jag vara back on track. Helgen som jag skrev om i förra inlägget var allt annat än bra. Kom iväg på riktigt gjorde vi på lördagen istället för på fredagen, på grund av en stor jäkla trafikolycka i Enånger. 

Sedan när man skulle hem igen, gick det inte som på räls även om det skulle ha gjort det, eftersom det blev tåg för hemresa. Och vad händer, jo tåget som skulle vara i Uppsala en viss tid, kom med en försening på 20 minuter. Och sen får man veta att tåget vidare hem skulle invänta. "Jaha, vad bra" tänkte jag och syrran, men inte då. Tåget blev det nåt allvarligt fel på, och hem kom man runt tre timmar efter utsatt tid. Så nån helg för avkoppling blev det dessvärre inte, istället en massa stress och strul, jag hoppas att den som kommer nu är bättre. För man blir ju hemma den här gången.


Och det blir ingen dålig dag imorgon, först en sovmorgon, lunch och en lektion består den dagen av. Härligt värre, säger jag.


Och en annan sak som jag tycker är härligt. När jag gick en truck-utbildning fick jag och mina kompisar se den här filmen på första dagen. Det är en informationsfilm om vett och ettikett när man jobbar med godshantering bland annat. Huvudrollsinnehavare, Janne "Loffe" Carlsson.


Mycket nöje ;)

Presentation


Hej och välkommen till en bussförares blogg.
Det var under 2012 som jag antog utmaningen att plugga till bussförare vid Liljaskolan i västerbottniska Vännäs, tre mil utanför Umeå. Jobbar idag inom lokaltrafiken i Sundsvall

Länkar

Fråga mig

0 besvarade frågor

Besöksstatistik

Kalender

Ti On To Fr
   
1
2
3
4
5
6
7
8
9 10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20 21
22
23
24 25
26
27
28
29
30 31
<<< December 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards