RIM - Musik, naturfoto och bussar

Alla inlägg den 24 januari 2010

Av Robert - 24 januari 2010 21:48

Myshelg alltså, och då menar jag det. Och hela den helgen tillbringade jag hemma hos älsklingen min. DEt började i fredags och den fredagen blev kort fast egentligen skulle den sträcka sig fram till 16-tiden. Men den estetiska verksamheten som jag skulle ha i slutet av dan uteblev för att det hade blivit nån överbokning. Men i alla fall så ringde hon mig och frågade när vi skulle åka hem till henne. Jag sa att jag var tvugen att packa lite grejer som jag skulle ha med mig, och var det frågan om kläder och toalettartiklar. När det var klart skulle jag göra klart en labbrapport som vi i min klass är skyldiga att göra när vi har labbat, men det gick snabbt att göra. Sedan ringde jag henne och berättade att jag var på väg.


Väl framme skulle hon säga hejdå till sin vännina, sen var det bara att gå till Njurunda-bussen. Väl där var det bara att kliva på och sen åka iväg, trodde vi. För när vi hade satt oss började ett medelålders par att bråka vid bussdörren. Å gud va trött man blev och sinkade bussen gjorde dom också, tror det dröjde 5-6 minuter innan den kunde åka iväg. Men det löste sig, dom åkte med och hoppade av vid nästa hållplats. Men fortfarande var bussen regält försenad, så vi kom fram sent.


Men väl framme kunde vi pusta ut och slappna av, och njuta av fredagsfriden. Till middag blev det en riktigt god pastagratäng. Jag hade med mig en film som vi satte oss ner och såg på innan Let´s Dance började.


Det nyttiga alternativet mot chips och läsk: helt vanliga grönaker, i det här fallet röd paprika, morrötter och gurka tillsammans med en härlig dipp, MUMMA :)


Sedan när allt detta var slut kände vi oss ganska trötta, så vi gick helt enkelt till sängs fast jag brukar vara uppe ett tag till, men jag kände mig trött och såg fram emot att krypa till kojs.


Nästa morgon: hade sovit ganska bra, såg fram emot lördagens nöje, och då var det först hockey (Timrå IK - Skellefteå AIK) följt av disco på Domsaga.


 

Det gick inge vidare för TIK:arna, efter bara tolv sekunder gjorde Skellefteå 1-0 eftersom Lander slarvade som gjorde att Skllefteå fick två chanser att fösa in pucken bakom Lindbäck. Om det inte hade blivit så, hade det nog blivit förlängning. Men istället en bitter förlust, 3-2 slutade matchen.


Matchen blev inge rolig att se på. Det är inte roligt över huvudtaget att uppleva en hemmaförlust. Men men, vi får hoppas att dom slår Frölunda hemma på tisdag.


Efter den tråkiga matchen blev det att man satte sig i en knökfull hockeybuss på väg till stan. Då var både jag och älsklingen riktigt hungriga, och då blev det ett besök på "Donken". Väl mätta var det bara att bege sig den korta biten till Domsaga, då vi hade en rolig afton att se fram emot. Och tiden bara flög iväg, och sen blev man tvungen att masa sig till navet och dom sena bussarna mot Njurunda. Men det blev en lång väntan på den, vi bommade nämligen 22.15-bussen vilket gjorde att det blev nästa, som gick en timme senare. Man kan säga att det blev en riktig kuslig stämmning där, helt folktommt var det. Det enda som hördes var skrålen från partyfolket. Men den kom till slut, utan förseningar.

När vi kom hem till henne var det bums i säng äntligen.


Och sen idag fick jag faktiskt skjuts av hennes familj, dom skulle också till Granloholm så då kunde jag hänga på. Väl hemma efter att ha packat upp mina tillhörigheter, kände jag mig för en långprommenad i det fria, skönt att få rensa tankarna.



Och det blev en lång sådan men det behövde jag. Sen var det bara att ta det lungt, vila upp sig så att man orkar ta sig ner till mamma och dagens middag.

Och jag avslutade med att jag och pappa åkte ut till ICA Maxi, och det var jag som körde dit, lite träning inför körkortet som jag hoppas på att ta i år.


Nu har ni sett hur jaghaft det i helgen, hoppas att den här veckan också går undan så att helgen snart är inom räckhåll igen.


:)

Presentation


Hej och välkommen till en bussförares blogg.
Det var under 2012 som jag antog utmaningen att plugga till bussförare vid Liljaskolan i västerbottniska Vännäs, tre mil utanför Umeå. Jobbar idag inom lokaltrafiken i Sundsvall

Länkar

Fråga mig

0 besvarade frågor

Besöksstatistik

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27 28 29
30
31
<<< Januari 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards