RIM - Musik, naturfoto och bussar

Alla inlägg den 21 januari 2010

Av Robert - 21 januari 2010 22:45

Det har liksom gått undan känns det som, otroligt fort. Känns som det var igår som den här veckan började och nu är den snart slut. Jag vill att det ska gå undan, då märker man snart att det blir ljusare, och så småningom är vårvärmen här. Gud vad jag längtar till våren och sommaren, då känns det bara härligt. Eksemen som jag brukar få så här års försvinner, och allt känns bättre. Jaja, det är fortfarande januari men den är snart slut, denna långtråkiga månad, men efterföljs av det lite ljusare februari.


 

Men nu vill jag se vad som skall tas först, och jag fick bland annat veta vad jag fick i slutbetyg på företagsekonomin, och jag tror knappt det är sant, jag fick högsta, och på senaste fick jag nästan det högsta men ett snäpp under. Men vad gör det när man har klarat företagsekonomin över all förväntan, det känns skitbra.


Och imorgon är det fredag och då ska jag tro det eller ej sova hos älsklingen, vilket jag inte haft möjlighet till, men nu får jag det. Sen på  lördag blir det först hockey och sen disco. Känner på mig att de kommer bli en toppenhelg, vem vet.

Jag börjar inte så tidigt imorgon, jämfört med övriga dagar, och det är några lektioner som är inställda, så det blir bara en lektion då. Så jag kommer att få fredagen överstökad ganska snabbt, sköööönt tycker jag.


Nu lite skön musik av "Secret Garden"


Presentation


Hej och välkommen till en bussförares blogg.
Det var under 2012 som jag antog utmaningen att plugga till bussförare vid Liljaskolan i västerbottniska Vännäs, tre mil utanför Umeå. Jobbar idag inom lokaltrafiken i Sundsvall

Länkar

Fråga mig

0 besvarade frågor

Besöksstatistik

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27 28 29
30
31
<<< Januari 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards