RIM - Musik, naturfoto och bussar

Alla inlägg den 19 januari 2010

Av Robert - 19 januari 2010 16:15

Ett nytt schema har börjat gälla från och med igår, och det är längre dagar, fler ämnen och där med en riktigt tuff period som jag har framför mig, det har hänt att jag har fått emellan åt prestationsångest, och det är inte roligt när man har det. För den enda känslan man har i huvve är bara en eländeskänsla, som man helst av allt inte vill ha. Men det kommer och går, först känns allt kanon, för att senare drar åt motsatta sidan, och så håller det på dagarna i ända. Men det är tur att det finns helger då man kan ta itu meed sig själv och fly bort från det jobbiga. Men bäst av allt är att man har nån att vara tillsammans med då, då känns det hur bra som helst.


TIK: arna lyckades. Den här gången mot serieledarna HV71, HV71 är inget bra lag, det är ett lag att hata


Och jag hade en kanonhelg för några dar sen, under lördagen var jag hos älsklingen nästan hela dagen. Och det var ju som sagt match för Timrå IK, den här gången hemmamatch mot HV71. Och tro det eller ej men TIK kunde ta hem den, 4-2 slutade den, fortsätt så så kommer det bli slutspel för er. Och när det var andra perioden blev det middagsdags med kyckling å klyftpotäter.

Sen när allt detta var avklarat blev det lite TV3 och "Singin Bee", den här gången var det inte vanliga mnniskor utan med kändisar, kommer inte riktigt ihåg vilka det var men en av dom som var med är radiopratare i "Rockklassiker", en radiokanal som jag lyssnar på varje dag, för det är så bra rock på den kanalen.


Hm... tror det är allt jag kan komma på för tillfället, nu kommer en rockklassiker.

Ha det


Presentation


Hej och välkommen till en bussförares blogg.
Det var under 2012 som jag antog utmaningen att plugga till bussförare vid Liljaskolan i västerbottniska Vännäs, tre mil utanför Umeå. Jobbar idag inom lokaltrafiken i Sundsvall

Länkar

Fråga mig

0 besvarade frågor

Besöksstatistik

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27 28 29
30
31
<<< Januari 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards