RIM - Musik, naturfoto och bussar

Alla inlägg den 23 augusti 2009

Av Robert - 23 augusti 2009 16:21

Ja vad ska man säga, tiden går fort när man har roligt. Just den här sommaren verkar ha gått extra fort som både innehöll jobb och nya platser att besöka. När jag tänker på jobb så är det sommarjobbet i år, längre än förra året dessutom. I år blev det 4 veckors jobb på Coop Extra i Nacksta.

Jag kan säga att det här sommarjobbet är det bästa om man jämför tidigare år jag har jobbat på sommaren. mitt första sommarjobb fick jag år 2006. Det tycker jag var ett av det sämsta som jag någonsin har gett mig in på. 

Det var tänkt att jag skulle jobba på en närbutik i området där jag bodde, men en visade det sig att dom på kommunen klantade till det så jag fick en annan arbetsplats.

Den arbetsplatsen visade det sig vara Högoms skola, en skola där jag gick på fritids en gång i tiden. Då var det en tråkig plats att vara på för det fanns nästan inget kul att göra då.

Nu var jag tillbaka i samma byggnad som jag hade gått runt i några år tidigare.

 Mina arbetsuppgifter var riktigt slit som innehöll mycket tunga lyft för det var tänkt att jag skulle hjälpa till med att flytta möbler mellan olika klassrum. Det var saker som bokhyllor, bänkar, stolar och bord och dom var riktigt tunga att släpa på. 

Det var riktigt tungt och slitsammt för samtidigt hade jag stora problem med fötterna, jag hade nämligen plattfötter där fotvalven hade sjunkit ner. Det reulterade i att jag fick något fruktansvärt ont i fötterna och lederna kring dom. Men det ville inte min arbetsledare höra så jag fick så lov att bita ihop dom två veckor som jag jobbade där.

Man kan säga att lyckan var obeskrivlig när äntligen dom två veckorna var avklarade. Och jag känner som så att jag aldrig vill sätta min fot där igen.

Nästa år var betydligt bättre när jag fick jobba på den närbutik som det var tänkt från början, och jag kännde och visste att det här var helt rätt jobb för mig för senare fick jag praktisera på ett större ställe och det var Coop Extra i Nacksta. Jag inledde med att praktisera en hel vecka först följt av varje onsdag fram till vårterminen var slut, och sedan så fick jag sommarjobb där. Då blev det tre veckor. Och nu fick jag sommarjobb i år där igen, då blev det fyra veckor, och det tycker jag var helt perfekt.

Och nu sitter jag här, bara en dag kvar tills skolan börjar igen och lönen som troligtvis kommer att komma in på kontot den här veckan. Slutet gott allting gott :) 

Tidigare månad - Senare månad

Presentation


Hej och välkommen till en bussförares blogg.
Det var under 2012 som jag antog utmaningen att plugga till bussförare vid Liljaskolan i västerbottniska Vännäs, tre mil utanför Umeå. Jobbar idag inom lokaltrafiken i Sundsvall

Länkar

Fråga mig

0 besvarade frågor

Besöksstatistik

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25 26 27 28
29
30
31
<<<
Augusti 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards